Mengenai Kami

Kami merupakan sebuah organisasi yang diwujudkan oleh komuniti, Dengan slogan kami “dari komuniti kepada komuniti” adalah bertepatan dengan agenda kami iaitu mengalakan sosio-ekonomi kepada komuniti setempat, dengan itu kami mewujudkan sebuah persatuan yang berasaskan eko-pelancongan bagi mengalakan lagi kehadiran pelancongan luar dan dalam negara.

Sebagai sebuah persatuan yang mengawal selia produk eko-pelancongan di sekitar Kampung Mesilou, kami mewujudkan beberapa destinasi menarik untuk di lawati, dengan pelbagai kemudahan yang telah kami bina, juga penambah baikan system dari masa kesemasa adalah matlamat kami untuk member ikan yang terbaik kepada pelanggan kami.

Dibuka kepada umum pada tanggal 16 September 2017, kami kini telah beroperasi selama 3 tahun dalam memberi pelbagai pengalaman dan memori kepada pengunjung kami, Latihan serta asas perkhidmatan malim gunug kami adalah antara yang terbaik serta amat berpengalaman dalam memberikan perkhidmatan buat setiap pengunjung kami sebagai kenangan yang pasti mereka tidak akan lupakan.

Sebagai sebuah organisasi yang berasaskan komuniti, kami akan memastiksn akan memberikan anda pengalaman yang tidak pernah anda lupakan

© 2023. All rights reserved. Web Designed by Khaiz Empire